الگوریتم گوگل مدیک یا طبی در سال 2018 و توسط گوگل معرفی شد که میتوان آن را به عنوان یکی از الگوریتمهای نسل جدید گوگل اسم برد. نه تنها الگوریتم مدیک، بلکه همه الگوریتم های گوگل به عنوان یک فیلتر برای سایتهای مختلف هستند که این سایتها باید از این فیلترها عبور کنند تا بتوانند خودشان را به کاربران نشان دهند.
Google Medic هم دقیقا یکی از همین فیلترهاست که مدیران سایتها اگر میخواهند نمره خوبی از این الگوریتم بگیرند، باید با قوانین آن آشنا باشند. ولی قوانین الگوریتم مدیک چیست؟
در ادامه این پست از آراد سئو قصد داریم که ببینیم الگوریتم مدیک یا طبی چیست و چطور میتواند بر روی هزینه سئو در اصفهان تاثیر بگذارد یا نه.
این الگوریتم اولین بار در ماه آگوست سال 2018 و در طی آپدیت هسته گوگل و توسط همین شرکت معرفی شد. در ابتدا این الگوریتم تاثیرات زیادی بر روی وب نمیگذاشت؛ ولی طی گزارشی که سایت MOZ منتشر کرده بود، اعلام کرد که تاثیرات این الگوریتم هر چند کم، بر روی سایتهای پزشکی و سلامت مشاهده شده.
گوگل این الگوریتم را به عنوان یک الگوریتم سراسری معرفی کرده و مختص به زبان یا منطقه خاصی نیست و میتواند بر روی کل سطح اینترنت، تاثیراتش را بگذارد.
بعد از انتشار الگوریتم مدیک، سایتهای زیادی رتبههای خودشان را از دست دادند و برای همین از گوگل خواستند که به آنها درباره این موضوع کمک کند؛ گوگل هم در جواب آنها گفت برای بهبود رتبه از نظر مدیک، فقط کافی است که سطح محتوا و تجربه کاربری خودتان را بالا ببرید.
گوگل در جواب افرادی به خاطر افت رتبه در اثر الگوریتم مدیک از او کمک خواسته بودند گفت که باید کیفیت محتوا و تجربه کاربری خودشان را بالا ببرند. همین جمله گوگل میتواند یک سرنخ برای شما باشد که توسط این الگوریتم جریمه نشوید.
بحث کیفیت محتوا که دیگر مربوط میشود که مهارت خودتان در زمینه پزشکی و سلامت؛ بحث تجربه کاربری هم تا حدودی به محتوا مربوط میشود؛ ولی همه چیز نیست!
البته این الگوریتم نمیتواند به طور تخصصی، محتواهای شما را بررسی کند و فقط با بررسی یکسری نکات به مانند تصاویر، آلت، لینک داخلی، لینک داخلی و … سعی میکند تا از کیفیت محتواهای شما مطمئن شود. برای بررسی تخصصی محتواهای پزشکی، کارمندان گوگل به صورت دستی محتواها را بررسی میکنند؛ چون در صورت ارائه اطلاعات اشتباه، ممکن است جان افراد مختلف به خطر بیافتد.
برای داشتن یک تجربه کاربری خوب، علاوه بر محتوا، باید بر روی بحث تکنیکال خودتان هم کار کنید؛ به مانند بهبود سرعت، SSL، قالب و …. همچنین سعی کنید تا ظاهری زیبا و کاربر پسند را در سایت خودتان پیاده سازی کنید.
موارد بالا، همه در راستا افزایش تجربه کاربری و بهبود کیفیت محتواهاست. برای اینکه شما در راستا نیاز و سلایق کاربران خودتان کار کنید، باید حتما با ابزارهای مختلف، رفتارهای کاربران خودتان را آنالیز کنید؛ فقط در این صورت است که شما میتوانید بفهمید که کاربران شما به دنبال چه چیزی هستند.
نه تنها الگوریتم مدیک، بلکه اکثر الگوریتم های گوگل نمیتوانند تاثیر مسستقیمی بر روی هزینه سئو در اصفهان بگذارند. درواقع همه قوانینی که این الگوریتمها میخواهند شما رعایت کنید جزو اصول اولیه سئو است.
یعنی اینکه گوگل این الگوریتمها را منتشر کرده که ببینید آیا شما از قوانین اصولی سئو پیروی میکنید یا قصد دور زدن گوگل را دارید. این موضوع در باره الگوریتم Medic هم صدق میکند.
همانطور که در بالا گفتیم، توجه این الگوریتم بیشتر از همه بر روی سایتهایی با موضوع پزشکی، سلامت، تندرسی و … است. درواقع چیزی که در این سایتها بیشتر از همه اهمیت دارد، تجربه کاربری است؛ پس شما باید اول از همه به فکر افزایش تجربه کاربری سایت خودتان باشید.
حالا من از شما یک سوال دارم. به نظر شما، چه چیزی میتواند رضایت کاربران سایت شما را بیشتر کند؟
الگوریتم مدیک در سال 2018 و در طی آپدیت هسته گوگل منتشر شد که بیشتر از همه بر روی سایتهایی با موضوع سلامت و تندرستی نظارت دارد.
مدیک یک الگوریتم سراسری است و بر روی همه سایتها نظارت دارد. ولی به صورت تخصصی بر روی سایتهای پزشکی و تندرستی نظارت دارد.
صد در صد! این الگوریتم کیفیت محتوا و تجربه کاربری شما را بررسی و طبق همان، به شما امتیازات لازم را میدهد.
در این مقاله از aradseo سعی کردیم تا ببینیم الگوریتم مدیک یا طبی چیست و چطور میتواند بر روی سایتهای ما تاثیر مثبت یا منفی بگذارد.
نه تنها الگوریتم مدیک، بلکه همه الگورتیمهایی که تا به الان توسط گوگل منتشر شده، بر روی کیفیت سایتها تمرکز داشتند و هر کدام هم بر روی بخش خاصی نظارت میکنند. الگوریتم مدیک هم بر روی کیفیت محتوا و تجربه کاربری نظارت دارد.
پس اگر میخواهید از طرف این الگوریتم به نمره قابل قبولی برسید، به فکر افزایش کیفیت محتوا و بهبود تجربه کاربری خودتان باشید.