اگر شما هم به دنبال رتبه گرفتن صفحات خودتان در گوگل هستید، باید از قوانین گوگل پیروی کنید. همانطور که می‌دانید، سئو یک پروسه زمانبر است و برای همین خیلی از افراد نمی‌توانند صبر کنند. برای همین دست به روش‌های کلاه سیاه می‌زنند؛ دقیقا یکی از دلایل انتشار این الگوریتم ها، همین موارد است تا جلوی افراد کلاه سیاه را بگیرند.

در این پست ما قصد داریم تا ببینم الگوریتم های گوگل چه چیزهایی هستند و هدف از انتشار آنها چیست و اینکه این الگوریتم‌ها بر تعرفه سئو در اصفهان تاثیرگذار هستند یا نه!

اگر شما هم به دنبال لیست کامل الگوریتم های گوگل هستید، این پست آراد سئو را از دست ندهید.


بیشتر بخوانید: “سئو چیست؟


معرفی الگوریتم های سئو

تمامی الگوریتم هایی که قرار است در ادامه به آنها بپردازیم، جزو الگوریتم های رتبه بندی گوگل هستند که به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم، در رتبه بندی گوگل تاثیر دارند.

در معرفی هر الگوریتم، شما متوجه می‌شوند که این الگوریتم های سئو چطور می‌توانند رتبه صفحات شما را بالا و پایین کنند.

1. مرغ مگس خوار

تمرکز اصلی مرغ مگس خوار بر روی کیفیت محتواهای سایت شماست و قاتل کیوورد استافینگ (استفاده زیاد و غیر اصولی از کلمات کلیدی) است.

قبل از اینکه الگوریتم مرغ مگس خوار معرفی شود، افراد زیادی از روش کیوورد استافینگ استفاده می‌کردند و خیلی راحت رتبه می‌گرفتند. به این شکل که هر چه بیشتر کلمه کلیدی را در پست خود تکرار می‌کردند، رتبه بالاتری می‌گرفتند.

ولی از وقتی که مرغ مگس خوار معرفی شد، این ترفند دیگر جوابگو نیست.

2. پنگوئن

لینکسازی خارجی همیشه یکی از روشهای سئو کلاه سیاه بود که متخصصان سئو از آن برای رتبه گرفتن استفاده می‌کردند؛ این لینکسازی‌ها به حدی زیاد شدند که دیگر کمتر کسی به فکر کیفیت محتوا بود و فقط سعی می‌کردند تا لینکسازی کنند.

برای همین گوگل الگوریتم پنگوین را معرفی کرد تا جلوی سایتهایی که اقدام به لینکسازی می‌کنند را بگیرد که موفق هم شد.

خیلی از سایتها که لینکسازی کرده بودند، توسط گوگل جریمه شدند و بعضی‌ها هم به کل از نتایج حذف شدند. البته متخصصان سئو همیشه از الگوریتم های سئو جلوتر است؛ امروزه روشهای جدیدتری برای لینکسازی وجود دارد که گوگل متوجه غیر طبیعی بودن آنها نمی‌شود.

3. رنک برین

شماره سه لیست الگوریتم های رتبه بندی گوگل مربوط به الگوریتم رنک برین است که تمرکزش را بر روی سئو معنایی گذاشته. کل فکر و ذکر این الگوریتم، خواسته‌های کاربر است و محتواها را بررسی می‌کند تا بهترین نتیجه را از لحاظ معنایی، به کاربر نشان دهد.

بگذارید مثال بزنم: مثلا اگر شما سرچ کنید تعرفه سئو در اصفهان و یا طراحی سایت، این الگوریتم سعی می‌کند تا شرکتهای نزدیک شما را نشان دهد. همچنین رنک برین مترادف کلمه‌ها را می‌فهمد. مثلا می‌داند که “طراحی سایت” با “راه اندازی سایت” یک معنی را می‌دهد.

همه این موارد بررسی می‌شود تا گوگل، کاربر خودش را به بهترین نتیجه برساند.

4. برت

الگوریتم برت بر روی کیفیت جستجوی کاربر تمرکز دارد و به کاربر کمک میکند تا با جستجوی بهتر، به نتیجه بهتری برسد.

برای مثال تا حالا دقت کردید که اگر کلمه‌ای با غلط املایی سرچ کنید، گوگل شکل درستش را به شما پیشنهاد می‌دهد؟ این دقیقا یکی کارهای الگوریتم برت است.

5. کبوتر

الگوریتم کبوتر برای بهبود کسب و کارهای محلی و کمک به کاربران معرفی شده؛ یعنی اینکه اگر شما در گوگل کلمه “تاکسی تلفنی” را سرچ کنید، گوگل تاکسی تلفنی‌هایی که در نزدیکی شما هستند را به شما نشان می‌دهد.

خیلی از کسب و کارهای محلی با رعایت نکات مربوط به الگوریتم کبوتر توانستند به سوددهی زیادی برسند؛ استفاده کردن و یا نکردن این الگوریتم در پروسه سئو شما می‌تواند باعث تغییر تعرفه سئو شود که شما می‌توانید در صفحه تعرفه سئو در اصفهان، قیمت آن را از aradseo استعلام بگیرید.

اگر شما یک کسب و کار محلی دارید، پیشنهاد می‌کنم که حتما از این الگوریتم استفاده کنید.

الگوریتم های رتبه بندی گوگل6. سندباکس

توجه الگوریتم سندباکس بر روی بر روی سایتهای تازه تاسیس است؛ حتما دقت کردید که سایتهای تازه تاسیس نمی‎توانند به رتبه‌های بالا برسند که یکی از دلایل آن، الگوریتم سندباکس گوگل است.

گوگل با استفاده از این الگوریتم، می‌خواهد شما را تست کند تا ببیند که شما چقدر به کار خودتان پایبند هستید، چه نوع محتوایی تولید می‌کنید، چطور کار می‌کنید و …. شما با انجام اصولی مراحل سئو، می‌توانید خیلی زود از دست این الگوریتم خلاص شوید.

7. الگوریتم گورخر

تمرکز الگوریتم گورخر بر روی فروشگاه‌های اینترنتی است؛ همانطور که می‌دانید، امروزه اکثر مردم، خریدهای خودشان را از طریق فروشگاه‌های اینترنتی انجام می‌دهند. گوگل هم با استفاده از این الگوریتم، سعی می‌کند تا بهترین فروشگاه‌های اینترنتی که کیفیت لازم را دارند را به کاربر نشان می‌دهد.

این الگوریتم مواردی مثل ریسپانسیو، موبایل فرندلی، مپ و … را بررسی می‌کند.

جمع بندی

در این پست ما سعی کردیم تا بببینم الگوریتم های گوگل چه چیزهایی هستند و هر کدام از آنها، بر روی چه قستمی از سایت تمرکز دارند.

خیلی از افراد فکر می‌کنند که این الگوریتم ها یک مانعی برای پیشرفت آنها هستند؛ ولی شما به راحتی می‌توانید با رعایت قوانین آنها، به رتبه‌های خیلی بالاتری برسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *